Geluidsinstallatie of DJ set huren in het Westland?

CHeck direct de beschikbaarheid van de gewenste apparatuur

Geluidsinstallatie huren in het Westland

Welkom bij ons klein maar zeer compleet aanbod voor de verhuur van  geluidsinstallaties voor kleine events in het Westland. Of je nu een feestje, evenement, of zakelijke bijeenkomst organiseert, het vinden van de juiste geluidsapparatuur draagt zeker bij aan het succes van je evenement. 

Bij vele aanbieders lijkt dit aanbod wellicht overweldigend en heb je geen idee welke keuze je moet maken. Daarnaast kunnen de kosten vaak aardig oplopen! Dat is bij ons aanbod van apparatuur zeker niet het geval! De beste prijs voor het huren van een geluidsinstallatie en DJ apparatuur in het Westland van topmerken als Pioneer, RCF, Electro Voice en Shure vindt je hier.

Aanbod van licht en geluid door praktijkervaring

Wij vinden dat een geluidsinstallatie goed moet klinken, eenvoudig bedienbaar maar ook handzaam moet zijn.
Al onze apparatuur is zeer compact en in een gewone personenauto te vervoeren.  Ideaal voor kleinere feestjes en zakelijke events.  Op deze manier kunt u zelf de benodigde apparatuur afhalen, op/afbouwen en bedienen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten dan wanneer je  een geluidsbedrijf met technicus in het Westland moet inhuren.

Huren Geluidsinstallatie: Een Stapsgewijze Aanpak

1. Analyseer je behoeften

Voordat je een geluidsinstallatie huurt, is het essentieel om je behoeften te analyseren. Hoe groot is de locatie? Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn? Welke muziekgenres zullen er worden gespeeld? Of zoek je alleen een geluidsinstallatie voor spraak zoals een toespraak of het omroepen van een boodschap?

Door deze vragen te beantwoorden, kun je beter bepalen welke apparatuur het meest geschikt is voor jouw evenement. Uiteraard helpen wij hier graag bij en kun je hiervoor contact met ons opnemen.

2. Kies de juiste apparatuur

Bij ons kun je kiezen uit een doeltreffend assortiment hoogwaardige geluidsapparatuur, waaronder de Pioneer DJ Set XZ Controller, een RCF geluidsinstallatie, EV monitorspeaker, discolampen, een Shure draadloze microfoon en een opklapbare DJ booth. Of je nu op zoek bent naar een volledig geluidssysteem voor een evenement of naar een kleine simpele oplossing voor een intieme bijeenkomst, wij hebben alles wat je nodig hebt.

3. Reserveer op tijd

Het is belangrijk om je geluidsapparatuur ruim van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke periodes als weekenden en feestdagen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat de gewenste apparatuur beschikbaar is op de dag van je evenement in het Westland. Bij ons kun je eenvoudig online de beschikbaarheid van de apparatuur checken of contact opnemen via email, telefoon en WhatsApp!

DJ Apparatuur Huren: Maak Indruk met een Pioneer DJ Set

Pioneer DJ Set XZ Controller

De Pioneer DJ Set XZ Controller is de perfecte keuze voor professionele DJ’s. Een alles in 1 oplossing waar werkelijk iedere ervaren DJ mee overweg kan. Geen wonder, het heeft namelijk alle functies van de meest bekende (maar dure)  DJ setup van Pioneerr. De controller heeft namelijk is namelijk een mix van de bekende Pioneer CDJ 3000 / CDJ 2000 Nexus modellen en een Pioneer DJM 900 Nexus 2 mixer.

Pioneer CDJ 3000 huren in het Westland

WIl je een Pioneer CDJ 3000 huren dan moet je diep in de buidel tasten. Je hebt er namelijk minimaal 2 nodig en ook nog een DJM 900 Nexus 2 mixer of de nieuwe Pioneer DJM A9 mixer.  De verhuurprijzen liggen in het Westland en de rest van Nederland rond de €200 – €250,- ex btw per dag.

Het alternatief is onze Pioneer XZ controller welke vrijwel dezelfde functies, looks & feel heeft maar dan een stuk vriendelijker geprijsd.

RCF Geluidsinstallatie

Onze RCF geluidsinstallatie staat bekend om zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, en is door zijn ingenieuze ontwerp zeer handig te vervoeren. Of je nu een feest geeft of een bedrijfsevenement organiseert, deze geluidsinstallatie leveren altijd perfecte prestaties met bijzonder mooi geluid en perfecte verstaanbaarheid. In combinatie met onze draadloze microfoon van shure is het de perfecte combinatie voor toespraken die tot ver achter in de zaal perfect te horen zijn.

Monitorspeaker huren

Monitorspeakers zijn essentieel voor elke DJ-setup, ze zorgen ervoor dat een DJ precies hoort waar hij mee bezig is ook al staat hij zelf achter het zaalgeuid opgesteld. Onze monitor speaker van EV (Electro Voice) is 1 van de meest gebruikte monitorspeakers door allround DJ’s en Drive In Shows. De monitorspeaker kan zowel op statief en als vloermonitor worden gebruikt.
Naast monitor kan deze speaker ook gebruikt worden als kleine geluidsinstallatie waar bekabeld een microfoon of geluidsdrager kan worden ingeprikt. Hiervoor zou het als alternatief kunnen fungeren van de bekende “JBL Box”. Het vermogen en geluidskwaliteit van deze EV Speaker is vele malen beter. Het ontbreken van de blue tooth functie kan toch de doorslag geven om een “JBL Box” in te huren. 
Wil je graag en een goed geluid en een blue tooth functie dan is onze RCF geluidsinstallatie het perfecte speaker systeem voor jou.

Discolampen

Voeg nog meer sfeer toe aan je evenement met onze alles in kit discolampen. Een LED bar met nog vele extra effecten zoals een stroboscoop, laser en bewegende lichtstralen. Zeer geschikt voor een klein feestje en als leuke uitbreiding bij de huur van onze DJ apparatuur. De discolampen worden met statief en benodigde bekabeling geleverd.

Shure Draadloze Microfoon

Eigenlijk zijn er 2 bekende topmerken microfoons. Vergelijk het met BMW en Mercedes. Allebei geweldig het is slechts een kwestie van smaak. Voor een microfoon geld dit voor Shure en Sennheiser. Beide zijn fantastische microfoons op het podium met ieder zijn unieke eigenschappen. Wij zijn voor team Shure en verhuren daarom ook de draadloze SM58 variant hiervan.  Een alleskunner voor zowel spraak als zang , plug & play en dus is deze draadloze microfoon door iedereen zelf makkelijk te bedienen. 

DJ Booth

Onze DJ booth geeft niet alleen een professionele robuuste en industriële uitstraling, maar is ook praktisch en functioneel.  Naast de looks biedt het vooral veel  bescherming voor jouw of onze DJ apparatuur.  Het maakt de kans een stuk kleiner dat publiek tegen je DJ-set aan botst of nog erger, er een drankje overheen gooit!
Het is in de DJ booth onmogelijk om drankjes nabij de installatie neer te zetten.

Ook is de DJ Booth inklapbaar en wordt geleverd in een handige meeneemtas. Hierdoor is deze DJ Booth makkelijk mee te nemen in een personenauto wat bij de meeste DJ Booth’s niet het geval is.

Conclusie

Het huren van de juiste geluidsapparatuur kan een wereld van verschil maken voor de kwaliteit en het succes van je evenement. Met ons assortiment aan hoogwaardige geluidsinstallaties en DJ-apparatuur, gecombineerd met onze service en ondersteuning, staan wij klaar om van jouw evenement een groot succes te maken.

Wij bieden hoogwaardige apparatuur aan met de beste bekende merken. Compact en functioneel, makkelijk zelf te bedienen en te vervoeren in een personenauto.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het huren van een geluidsinstallatie, DJ Set en toebehoren in ons prachtige Westland.